Mobiel: Meerdere Logins & Profielen

Hier behandeld:

Soms is het handig om meerdere gebruikers toegang te geven tot één klantprofiel bij TaxDome. Bijvoorbeeld, als u een niet-persoonlijk profiel heeft (d.w.z. u bent een organisatie), zult u waarschijnlijk meerdere mensen toegang willen geven tot dit profiel. Of u bent een individuele klant en u wilt misschien dat uw echtgenoot of echtgenote toegang heeft tot uw account. Het kan ook voorkomen dat één persoon toegang nodig heeft tot verschillende accounts (bijvoorbeeld een account voor de organisatie waar u werkt, een persoonlijke account, enzovoort). Dit is de reden waarom wij u de optie van meerdere logins hebben gegeven. 

Een Gebruiker Toevoegen Aan Uw Profiel

1. Tik op het hamburger-pictogram linksboven, selecteer Instellingen en tik vervolgens op de link + Gebruiker Toevoegen

2. Voer het e-mailadres van de gebruiker in.

3. Voeg notities toe om het extra gebruikersprofiel te beschrijven (u kunt bijvoorbeeld Mijn Echtgeno(o)t(e) schrijven)

4. Klik op OPSLAAN

Zodra het account van de nieuwe gebruiker is aangemaakt, zal het systeem per e-mail een activeringsverzoek sturen. Om het account te activeren, moet de gebruiker het verzoek accepteren en een wachtwoord aanmaken. Het nieuwe account wordt automatisch gekoppeld aan uw bestaande klantenprofiel, zodat u en de extra gebruiker afzonderlijke inloggegevens hebben om toegang te krijgen tot dezelfde account. 

Een Gebruiker Uit Uw Profiel Verwijderen

Als u niet langer accounttoegang wilt verlenen aan de extra gebruiker(s), kunt u ze verwijderen. Om dit te doen, tikt u op het hamburgericoon linksboven, selecteert u Instellingen, tikt u op het potlood-icoon naast de Profieltoegang, tikt u op de link Verwijderen onder de gebruikersdetails en klikt u vervolgens op OPSLAAN

Uw account blijft intact, maar de verwijderde gebruiker heeft er geen toegang meer toe.

Schakelen Tussen Profielen

Gebruikers die toegang hebben tot accounts van verschillende klanten kunnen gemakkelijk tussen deze accounts wisselen. Tik op het hamburger icoon linksboven, tik op Wissel van Account link onderaan de zijbalk, selecteer dan het gewenste profiel. Tijdens de sessie kunt u zo vaak van account wisselen als u wilt. Wanneer u van account wisselt, ziet u het totaal aantal meldingen die uw aandacht nodig hebben (ongelezen documenten, berichten, nieuwe organizers, facturen, etc.).